Stroomvoorziening

 Volledig afgeschermde stroomkabels zijn cruciaal voor hoogwaardige audio- en videosystemen. Ze blokkeren elke vervorming en leveren zo kristalheldere en zeer zuivere signalen. 


 Oehlbach en Viablue bieden stroomkabels in verzilverd, vertind of puur mono- of polykristallijn zuurstofvrij koper (OFC). 

Hoogwaardige stekkerdozen met randaarde laten toe om stroomstekkers juist te oriënteren om potentiële egalisatiestromen effectief te vermijden.

Geleidermaterialen in ons aanbod:

 • OFC: Oxygen-Free Copper (zuurstofvrij koper)
 • SPOFC: Silver-Plated Oxygen-Free Copper (verzilverd zuurstofvrij koper)
 • TPOFC: Tin-Plated Oxygen-Free Copper (vertind zuurstofvrij koper)
 • HPOCC: High-Purity Ohno Continuous-Cast Copper (mono-kristallijn zuurstofvrij koper)

Viablue

Viablue is een Duitse leverancier die al meer dan 20 jaar garant staat voor innovatieve, mooi afgewerkte kabels aan realistische prijzen en hoogwaardige service. Viablue produceert en monteert alles manueel in Duitsland. Daarom leveren zij ook maatwerk met wel 9 kleurpatronen in kabelhulzen.

X-serie stroomkabels

Een speciaal ontworpen ultrazachte huls maakt VIABLUE™ X-Cables extreem flexibel en gemakkelijk te buigen. Een must-have voor elk audio- of videosysteem dat op zoek is naar zuivere en perfect weergegeven geluidspatronen.

Gevlochten en aluminiumfolie schilden omringen de 3 aders en blokkeren zo interferentie voor 100%:

 • Fase en neutrale geleider uit verzilverd OFC koper
 • Massa geleider uit vertind OFC koper


De kabel is voorzien van een ferrietkern in een metalen omhulsel voor een stortingsvrije stroomdoorvoer. Het ferriet onderdrukt hoog-frequente elektromagnetische interferentie (EMI).

Deze voedingskabels zijn voorzien van super-robuste, vlamvertragende en onbreekbare IEC C15 connectoren met vergulde contacten.

Viablue X-25 X-40 X-60 stroomkabel

Modellen:

 • X-25 POWER EU 3x2,5mm²
 • X-40 POWER EU 3x4mm²
 • X-60 POWER EU 3x6mm²

 
Lengtes: 1 / 1,5 / 2 / 3 / 5 m of maatwerk

Oehlbach

In zijn 45 jarig bestaan, heeft het Duitse Oehlbach een zeer uitgebreid productgamma tot stand gebracht. Alles begon in 1974, toen Manfred Oehlbach, de eerste luidsprekerkabels in verschillende diktes ontwikkelde. Meteen ontstond een betere hifi-beleving dan met de eenvoudige metalen draden die voorheen voor luidsprekeraansluitingen gebruikt werden. Zijn passie voor innovatie, die de kwaliteit van de beeld- of geluidsoverdracht altijd een beetje beter maakt, is het DNA van het bedrijf geworden.

Powercord+ stroomkabel

 Het Oehlbach XXL® Powercord high-end netsnoer garandeert een absoluut stabiele stroomvoorziening zonder storende invloeden van buitenaf.

De mono-kristallijn, OFC koperen (HPOCC) binnengeleiders hebben een royale doorsnede van 4 mm², die twee keer wordt afgeschermd met OFC-koper-vlechtwerk en hoogwaardige aluminiumfolie. Dankzij de stoffen omhulling is de stroomkabel perfect beschermd en biedt deze ook een hoge mate van flexibiliteit.

De Schuko-stekker is voorzien van 24k vergulde contacten om te allen tijde een absoluut signaal en contactstabiliteit te garanderen.

Oehlbach Powercord+ stroomkabel

Lengtes: 0,75 / 1,5 / 3 / 5 m 

Stekkerdozen

Deze stekkerdozen zijn voorzien van slots met randaarde, zodat je de juiste oriëntatie van de stekker kan bepalen voor optimale klankweergave. Dit is de enige manier om potentiële egalisatiestromen die een negatieve invloed hebben op beeld- en geluidsinformatie effectief te vermijden. 

Oehlbach Powersocket 505

Powersocket 505

Hoogwaardige powerstrip met massief, geborsteld aluminium bovendeel en 24kt vergulde contacten.

De Oehlbach Powersocket 505 heeft 6 slots met randaarde, aan de zijkant 2 USB-aansluitingen met maximaal 2,4A totale laadstroom en aan/uit-schakelaar.

Geleverd met 3x1,5mm² netsnoer van 1,5m.

Oehlbach Powersocket 907 MkII

Powersocket 907 MkII (2,1mm² OFC)

2x(2x2) stekkerdoos van hoge kwaliteit met filtering voor digitale apparaten.

De juiste aansluiting op het lichtnet wordt aangegeven door een rood controlelampje. 

 Zeer hoogwaardige binnenbekabeling van 2,1 mm², bestaande uit hoogzuiver, zuurstofvrij (OFC) koper en 24kt vergulde, massief messing staven, garandeert altijd een stabiele stroomvoorziening - zelfs voor componenten met hoge vermogensvereisten. 

Geïntegreerde lader voor USB-A en USB-C, alsook hoogwaardig netsnoer van 1,5m inbegrepen!

Oehlbach Powersocket 908

Powersocket 908 (3,3mm² OFC)

2x4 high-end stekkerdoos met 4 gefilterde (digitale) en 4 ongefilterde (analoge) aansluitingen met overspanningsbeveiliging en 24kt vergulde contacten.

De juiste aansluiting op het lichtnet wordt aangegeven door een rood controlelampje. 

 Zeer hoogwaardige binnenbekabeling van 3,3 mm², bestaande uit hoogzuiver, zuurstofvrij (OFC) koper.

Hoogwaardig netsnoer inbegrepen!

Oehlbach Powerstation 909

Powerstation 909 (3,3mm² OFC)

Tafelversie 2x(2x2) stekkerdoos met 4 gefilterde (digitale) en 4 ongefilterde (analoge) aansluitingen, 24kt vergulde contacten, overspanningsbeveiliging en faseaanduiding.

Vertragingsfunctie (1 sec) op de netschakelaar om onaangename stroompieken bij het inschakelen te voorkomen.

Uitschakelbaar display met huidige spanning en stroomverbruik.

Hoogwaardig netsnoer inbegrepen!

Kleuren:

 • Zwart
 • Zilver