SCANSONIC HD Luidsprekers

Scansonic HD

Het Deense Scansonic HD biedt passieve, elegante luidsprekers. Van mini-monitors en compacte modellen op statief tot slanke vloerstaanders. 21 modellen vanaf 450€ tot 15.000€ per paar. Scansonic HD heeft een doordachte productlijn rond verschillende luidsprekertechnologieën. Elke technologie heeft zijn eigen prijs en klankkarakter.

M-serie

De M-serie zijn erg slanke, passieve luidsprekers voorzien van band-tweeters en kleine mid / woofers met glasvezel-versterkte, honingraat conus. Deze kleine 11,5 cm woofers geven een heerlijk snel, gedetailleerd, spankelend geluid. Ze bieden een stijlvol uiterlijk voor hun budgetvriendelijke prijs. 


De M-serie bestaat uit 5 modellen (bass-reflex) modellen van 725€ tot 2.250€ per paar. Er is ook een center speaker en On-Wall-versie voor Home Cinema.

Scansonic HD M10

M10 (zwart of wit)

De M10 is een tweeweg mini-monitor luidspreker die op een boekenplank of statief kan worden gemonteerd. Kenmerkend voor deze M-serie luidsprekers, zijn de ribbon-tweeters die je normaal gezien in een hogere prijsklasse tegenkomt.

Statief en/of actieve subwoofer (klasse AB) in optie verkrijgbaar.

Scansonic HD M10

M10 review - Hifi.nl (Dec 2019)

"Scansonic M10 heeft een aangename transparante neutrale klank en een ruime sweetspot. De weergave van hoge tonen is buitengewoon snel en lichtvoetig. Het klankbeeld is kamerbreed en evenwichtig. De M10 biedt veel waar voor de vraagprijs"

Scansonic HD M20

M20 (zwart of wit)

De MB2.5 B is een slanke vloerstaander met twee 5,25" drivers met conus uit carbon en een afgedichte ribbon-tweeter. De MB2.5 B is een 2,5-weg luidspreker, dus de tweede woofer helpt voor een krachtig laag. De behuizing van de 2.5 is zwaar, gestut en gebogen, met bijkomende versterkingen in carbon.

Scansonic HD M20

M20 review - Hifi.nl (Dec 2019)

"Scansonic M20 heeft een aangename transparante neutrale klank en een ruime sweetspot. De weergave van hoge tonen is buitengewoon snel en lichtvoetig. Het klankbeeld is kamerbreed en evenwichtig. De M20 biedt veel waar voor de vraagprijs"

Scansonic HD M40

M40 (zwart of wit)

De MB3.5 B is een slanke vloerstaander met twee 5,25-inch drivers met conus uit carbon, een afgedichte ribbon-tweeter en twee 6,5-inch woofers. De MB3.5 B werkt als een 3-weg luidspreker, waarbij de twee midrange-woofers worden ondersteund door twee 6.5” woofers met aluminium conus. De twee carbon midrange-woofers zijn in serie geschakeld voor een hogere belastbaarheid.