Luidsprekers

 

Voor muziekweergave, selecteren we hoogwaardige merken met stijlvolle luidsprekers in meerdere prijsklassen. In onze luisterruimte gaan we samen op zoek naar de luidsprekertechnologie die voor jou het beste klinkt:

  • Vloerstaand (kolom), op statief of mini-monitor
  • Basreflex of geventileerd
  • Dome- of bandtweeter
  • Drivers met conus uit carbon, papier, versterkt met kevlar of glasvezel, etc...
  • Actief of passief


Hieronder een selectie uit ons aanbod aan luidsprekers tussen 280€ en 11.500€ per paar.

Tangent Spectrum luidspreker

TANGENT - Spectrum (actief en passief)

De Spectrum serie van het Deense Tangent klinken fantastisch voor hun prijs en visueel zijn ze een genot voor het oog. Er is ook een actieve versie.

Er zijn 3 passieve modellen van 279€ tot 349€ per paar, aangevuld met een actieve subwoofer, center en Dolby Atmos luidspreker. Er is ook een actieve monitor onder de naam "X5 BT Phono Active" voor 549€ per paar.

Elac Debut ConneX

ELAC - Debut ConneX (actief)

De nieuwe Debut ConneX van het Duitse Elac zijn actieve luidsprekers met oa. HDMI-aansluiting. Ze zijn voorzien van soft dome tweeter met waveguide en polypropyleen woofers. Ideaal als upgrade voor je flatscreen tv!

Dit monitormodel kost 529€ per paar.

Elipson Planet

ELIPSON - Planet serie

De Planet-serie van het Franse Elipson zijn onmiskenbaar decoratieve, bolvormige coaxiale 2-weg luidsprekers met zijde tweeter en papier-membraan met bijzonder nauwkeurig en omhullend geluidsbeeld.

Hun iconische "Planet" bolvormen kan je hangend aan het plafond of de muur, op statief of als monitor luidspreker gebruiken.

Ze bestaan in 2 kleuren en 2 diameters van 549€ tot 999€ per paar en kunnen worden uitgebreid met een actieve subwoofer tot een home-cinema systeem.

Elac Debut Reference

ELAC - Debut Reference serie

De nieuwe Debut Reference-serie van het Duitse Elac zijn 2 kleurige luidsprekers. Ze zijn voorzien van soft dome tweeter met waveguide en woofers met Aramide conus.

De reeks bestaat uit 2 modellen van 558€ en 1.298€ per paar en een center speaker voor home cinema toepassingen.

Elipson Facet Prestige serie

ELIPSON - Facet Prestige serie (actief en passief)

De Facet Prestige-serie van het Franse Elipson bestaat uit zowel passieve, als actieve luidsprekers. Ze zijn heel herkenbaar aan hun speciaal gevormde facetten die elke driver omringen en waaraan de reeks zijn naam ontleent.

De reeks bestaat uit 11 modellen van 469€ tot 3.199€ per paar en kunnen worden uitgebreid met een actieve subwoofer, center, surround en Dolby Atmos luidspreker tot een home-cinema systeem.

Scansonic HD L serie

SCANSONIC HD - L serie

Scansonic HD L-serie luidsprekers hebben zijden dome-tweeters. Ze bieden een strak en stijlvol uiterlijk voor hun budgetvriendelijke prijs. 


De L-serie bestaat uit 8 (bass-reflex) modellen van 395€ tot 1.690€ per paar. Er is ook een center speaker en On-Wall-versie voor Home Cinema.

Scansonic HD M serie

SCANSONIC HD - M serie

De M-serie van Scansonic HD bieden passieve, erg slanke luidsprekers met stijlvol uiterlijk voor hun budgetvriendelijke prijs.

De M-serie bestaat uit 5 (bass-reflex) modellen van 725€ tot 2.250€ per paar. Er is ook een center speaker en On-Wall-versie voor Home Cinema.

Deze modellen hebben band-tweeters en kleine mid / woofers met glasvezel-versterkte, honingraat conus. Deze kleine 11,5 cm woofers geven een heerlijk snel, gedetailleerd, spankelend geluid.


Elac Carina

ELAC - Carina serie

De Carina-serie van het Duitse Elac zijn visueel elegante luidsprekers. Ze zijn voorzien van gepatenteerde JET Air-Motion-Transformer tweeter en woofers met aluninium conus in een geventileerde behuizing.

De reeks bestaat uit 2 modellen van 1.098€ en 2.198€ per paar en een center speaker voor home cinema toepassingen.

SCANSONIC HD - MB serie

De MB-serie van Scansonic HD biedt passieve, elegante en slanke luidsprekers in een mooie U-vorm, die kastresonanties minimaliseert. Ze hebben ultralichte bandtweeters en 13,5 cm woofers met carbon conus.

De modellen gaan van compacte luidsprekers op statief tot grote, slanke vloerstaanders. 5 (geventileerde) modellen van 2.200€ tot 11.500€ per paar. Er is ook een center speaker en actieve subwoofer.

Elipson Legacy serie

ELIPSON - Legacy serie

De Legacy-serie zijn de topmodellen van het Franse Elipson en belichamen de Hifi-knowhow van het merk met talrijke innovaties uit hun 80 jarig bestaan. Ze vormen een statement in je interieur.

Ze zijn voorzien van Air-Motion-Transformer ribbon tweeters in combinatie met aluminium mid/woofers met ceramische laag.

De reeks bestaat uit 3 modellen van 2989€ tot 8.489€ per paar.