ELAC luidsprekers

Het Duitse Elac biedt al 95 jaar innovatie, vakmanschap en hoogstaande performantie.

ELAC heeft zijn reputatie - vanaf het begin - verdiend door middel van geavanceerde technologie, compromisloze bouwkwaliteit, uitstekend Europees ontwerp en ongeëvenaard geluid. En nu brengt een hele nieuwe reeks betaalbare luidsprekers en elektronica ELAC-kwaliteit binnen het bereik van toegewijde muziekliefhebbers met een beperkt budget.

ELAC biedt een compleet assortiment luidsprekers en gedurfde nieuwe elektronica die muziek tot leven brengt als nooit tevoren. Elk product dat we maken, levert verbluffende prestaties, voortreffelijk vakmanschap en ongeëvenaarde waarde. Allemaal met een onmiskenbare ELAC-stijl die welkom zal zijn in uw huis.

Elac luidsprekers
Elac Carina luidsprekers

Carina serie

De nieuwe Carina-serie combineert frisse visuele elegantie met opmerkelijk geluid.

Carina zet ELAC's traditie voort met het gebruik van hun Air-Motion-Transformer "JET"-tweeter, gekozen vanwege zijn verbazingwekkende helderheid, dynamiek en snelheid.

Carina biedt een nieuwe, in eigen huis ontwikkelde, gepatenteerde aluminium conus voor een naadloze overgang naar de JET-tweeter via een geavanceerde multi-element xover om een organische, levensechte geluidservaring te produceren.

Elac Carina BS243.4 monitor luidspreker

BS243.4 monitor (wit of zwart)

Elac FS247.4 vloerstaander kolom luidspreker

FS247.4 vloerstaander (wit of zwart)