ELAC luidsprekers

Het Duitse Elac biedt al 95 jaar innovatie, vakmanschap en hoogstaande performantie.

ELAC heeft zijn reputatie - vanaf het begin - verdiend door middel van geavanceerde technologie, compromisloze bouwkwaliteit, uitstekend Europees ontwerp en ongeëvenaard geluid. En nu brengt een hele nieuwe reeks betaalbare luidsprekers en elektronica ELAC-kwaliteit binnen het bereik van toegewijde muziekliefhebbers met een beperkt budget.

ELAC biedt een compleet assortiment luidsprekers en gedurfde nieuwe elektronica die muziek tot leven brengt als nooit tevoren. Elk product dat we maken, levert verbluffende prestaties, voortreffelijk vakmanschap en ongeëvenaarde waarde. Allemaal met een onmiskenbare ELAC-stijl die welkom zal zijn in uw huis.

Elac luidsprekers
Elac Debut Reference luidspreker

Debut Reference serie

Voortbouwend op de iconische status van ELAC's Debut Series, brengt de Debut Reference aanzienlijke akoestische en visuele verbeteringen met zich mee. Ontworpen om te combineren met traditionele of eigentijdse stijlen. Debut Reference klinkt net zo geweldig als het eruit ziet!.


Verbeteringen:

  • Verbeterde hoge frequentierespons door nieuw ontwikkelde waveguide en meer open grill
  • Minder kleuring en trillingen door omtreksteun die boven- en zijpanelen verbindt
  • Nieuwe gegoten chassiswoofer biedt verbeterde stijfheid voor zowel het versterken van de voorplaat, als het minimaliseren van chassisresonanties
  • Nieuwe dubbele uitlopende sleufopening zorgt voor minder ruis en hogere basweergave voor verbeterde basdynamiek.
Elac Debut Reference DBR62

DBR62 monitor (noten/zwart of licht eik/wit)

Elac Debut Reference DFR52 vloerstaander kolom luidspreker

DFR52 vloerstaander (noten/zwart of licht eik/wit)