ELIPSON luidsprekers

Opgericht in 1938, bracht het Franse Elipson onlangs zijn "80th Anniversary Edition"-versies van luidsprekers op de markt. Elipson maakt luidsprekers vanaf 549€ tot 8.490€ per paar met uiteenlopende designs.

Hun iconische "Planet" bolvormen kan je hangend aan het plafond of de muur, op statief of als boekplankluidspreker gebruiken als decoratief element dat ook nog eens erg mooi klinkt. 12 hangende "Planet M" rode fruitjes rond een centrale boomstam (met ingebouwde subwoofer) en meegeleverd streaming muziekcenter vormen de Elipson "SoundTree". Maar ook de Legacy series vormen een statement in je interieur.

Legacy serie

Het Legacy-assortiment belichaamt perfect de HIFI-knowhow van het merk Elipson. Om dit nieuwe assortiment te bedenken, hebben we geprofiteerd van de innovaties die we al meer dan 60 jaar intern hebben ontwikkeld door emblematische modellen zoals de Religieuse, de 4050 of de 1303, geassocieerd met de moderne materialen van onze tijd.

Snel, helder, perfecte verlenging van de extreme frequenties, zeggingskracht van het midrange register, luchtig en realistisch geluidsbeeld, het zijn allemaal eigenschappen die de Legacy-speakers kenmerken.

Elipson Legacy 3210 luidsprekers

Legacy 3210 (walnoot of donker eik)

De Elipson Legacy 3210 is een 2-weg luidspreker met een bas-midrange driver met een diameter van 16,5 cm en een AMT-tweeter met brede spreiding.

Elipson Legacy 3220 luidsprekers

Legacy 3220 (walnoot of donker eik) 

 De Elipson Legacy 3220 vloerstaande luidspreker is een 2 1/2-weg model met luidsprekers met een diameter van 16,5 cm voor de bas- en middentonenregisters, bekroond door een AMT-tweeter met brede spreiding. 

Elipson Legacy 3230 luidspreker

Legacy 3230 (walnoot of donker eik) 

De Elipson Legacy 3230 vloerstaande luidspreker is een 3-weg model waarvan de kolom een subwoofer bevat die is uitgerust met twee luidsprekers met een diameter van 21 cm. Het wordt bekroond door een harsbol die de midrange-luidspreker met een diameter van 15 cm en de AMT-tweeter met brede spreiding bevat.