ELIPSON luidsprekers

Opgericht in 1938, bracht het Franse Elipson onlangs zijn "80th Anniversary Edition"-versies van luidsprekers op de markt. Elipson maakt luidsprekers vanaf 549€ tot 8.490€ per paar met uiteenlopende designs.

Hun iconische "Planet" bolvormen kan je hangend aan het plafond of de muur, op statief of als boekplankluidspreker gebruiken als decoratief element dat ook nog eens erg mooi klinkt. 12 hangende "Planet M" rode fruitjes rond een centrale boomstam (met ingebouwde subwoofer) en meegeleverd streaming muziekcenter vormen de Elipson "SoundTree". Maar ook de Legacy series vormen een statement in je interieur.

Planet-serie

Onmiskenbaar decoratieve, bolvormige coaxiale 2-weg luidspreker met zijde tweeter en papier-membraan met bijzonder nauwkeurig en omhullend geluidsbeeld.

De bolvormige behuizing elimineert resonanties, zodat de luidspreker zich in optimale omstandigheden kan uitdrukken. De zijden dome-tweeter is zeer glad en zorgt voor de accentuering die nodig is voor een goede diepte, zonder ooit opdringerig te zijn. Geluiden zijn neutraal en zijdeachtig.


6 kleuren:

  • Zwart
  • Wit
  • Rood
  • Mat blauw
  • Mat wit
  • Mat beige
Elipson Planet M

Planet M

Miniatuur versie van de hoog aangeschreven Planet L. De kleine coaxiale 2-weg luidspreker met 10cm papieren conus, geeft frequenties weer vanaf 90Hz (+/-3dB). Daarom best te gebruiken met de optionele subwoofer "Planet Sub". 

Elipson Planet L luidsprekers

Planet L

Deze grotere versie (165mm conus) geeft al lage frequenties weer vanaf 48Hz en kan dus ook zonder subwoofer prima zijn mannetje staan.

Beluister bij ons de "80 Years Anniversary" speciale editie!

Elipson Planet SUB subwoofer

Planet SUB

De Planet Sub combineert elegantie en prestaties en is ontworpen om harmonieuze integratie met de bolletjes van Elipson te garanderen.

Planet Sub heeft 200W vermogen (klasse D) en is regelbaar tussen 30Hz en 240Hz.

Kleuren: zwart, wit en rood

Elipson Planet L 80 Years Anniversary
Elipson Planet L 80 Years Anniversary

Planet L - "80 Years Anniversary"

Kom bij Audio at Home de speciale "80 Years Anniversary"-editie beluisteren!

Elipson Planet SUB

Home Cinema

De Planet speakers zijn ook prima inzetbaar voor home Cinema.

Elipson Planet Home Cinema

Planet M 5.1

Voor home cinema toepassingen, is de combinatie van de Planet SUB subwoofer met 5 Planet M bolletjes verkrijgbaar aan een gunsttarief.

Planet Accessoires

Elipson Planet Stand
Elipson Planet Wall mount
Elipson Planet Ceiling Mount
Elipson Planet Ceiling Mount
Elipson Planet In ceiling mount