SCANSONIC HD Luidsprekers

Scansonic HD

Het Deense Scansonic HD biedt passieve, elegante luidsprekers. Van mini-monitors en compacte modellen op statief tot slanke vloerstaanders. 18 modellen vanaf 395€ tot 11.500€ per paar. Scansonic HD heeft een doordachte productlijn rond verschillende luidsprekertechnologieën. Elke technologie heeft zijn eigen prijs en klankkarakter.

L-serie

Scansonic HD L-serie luidsprekers hebben zijden dome-tweeters.  Ze bieden een strak en stijlvol uiterlijk voor hun budgetvriendelijke prijs.  

Modellen L5, L9 en L12 zijn heel slank en voorzien van kleine 11,5cm mid / woofers met kevlar-versterkte conus. De bredere L7 en L14 modellen hebben wat grotere 16,5 cm mid / woofers met lichte, papieren conus. Leuk voor wie graag wat meer fundament in het laag heeft, zonder aan detail in te boeten.

 De L-serie bestaat uit 8 modellen van 395€ tot 1.690€ per paar. Er is ook een center speaker en On-Wall-versie voor Home Cinema. 

Scansonic HD L serie luidspreker
Scansonic HD L5 L8 subwoofer

L5 (walnoot, zwart of wit)

De L5 is een tweeweg mini-monitor die op een boekenplank of statief kan worden gemonteerd. Het belangrijkste doel was om een kleine luidspreker te maken die doet wat hij echt goed doet. De reflexpoort is aan de voorkant geplaatst en maakt gebruik van speciale ontwerp dat het geluid van de basreflexpoort tot een extreem laag niveau weet te reduceren.

Statief en/of actieve subwoofer (klasse AB) in optie verkrijgbaar.

Scansonic HD L9

L9 (walnoot, zwart of wit)

De L9 is een slanke vloerstaander met twee 5,25" drivers met conus uit carbon en een afgedichte ribbon-tweeter. De MB2.5 B is een 2,5-weg luidspreker, dus de tweede woofer helpt voor een krachtig laag. De behuizing van de 2.5 is zwaar, gestut en gebogen, met bijkomende versterkingen in carbon.

Scansonic HD L12

L12 (walnoot, zwart of wit)

De L12 is een slanke vloerstaander met twee 5,25-inch drivers met conus uit carbon, een afgedichte ribbon-tweeter en twee 6,5-inch woofers. De MB3.5 B werkt als een 3-weg luidspreker, waarbij de twee midrange-woofers worden ondersteund door twee 6.5” woofers met aluminium conus. De twee carbon midrange-woofers zijn in serie geschakeld voor een hogere belastbaarheid.

Scansonic HD L7 L8 subwoofer

L7 (walnoot, zwart of wit)

De L7 is een tweeweg mini-monitor die op een boekenplank of statief kan worden gemonteerd. Het belangrijkste doel was om een kleine luidspreker te maken die doet wat hij echt goed doet. De reflexpoort is aan de voorkant geplaatst en maakt gebruik van speciale ontwerp dat het geluid van de basreflexpoort tot een extreem laag niveau weet te reduceren.


Statief in optie verkrijgbaar.

Scansonic HD L14

L14 (walnoot, zwart of wit)

De L14 is een slanke vloerstaander met twee 5,25" drivers met conus uit carbon en een afgedichte ribbon-tweeter. De MB2.5 B is een 2,5-weg luidspreker, dus de tweede woofer helpt voor een krachtig laag. De behuizing van de 2.5 is zwaar, gestut en gebogen, met bijkomende versterkingen in carbon.