Merken

Audio at Home kwalificeert enkel merken die technologisch leiderschap bieden aan de juiste prijs (van hifi tot high-end audio). Hieronder vind je ons merkenoverzicht in alfabetische volgorde.

Artsound

Het Belgische Artsound kan toch moeilijk ontbreken in ons aanbod. "Designed in Belgium", zijn de ontwerpen niet schreeuwerig, wel uitgepuurd - 'Less is more', weet je wel. Artsound maakt dat je jouw muziek altijd en overal meedraagt: in je broekzak, op je smartphone, via een all-in-one app, door de luidsprekers die ze voor je maken.

Bluetooth oortjes die terug opladen in je jaszak. Draadloze hoofdtelefoons met of zonder ruisonderdrukking. Bluetooth luidsprekers, waarmee je ook handsfree kan bellen. Amper zichtbare of naadloos aansluitende inbouwluidsprekers (rond, vierkant, rechthoekig) voor je woning in verschillende kwaliteiten. Waterafstotende of waterproof luidsprekers voor je badkamer of tuin. Multiroom muziekweergave via je Wifi/LAN met streaming vanaf één centrale App. Daar mogen we als Belg toch fier op zijn.

Elac

Met bijna 20 productlijnen, bouwde het Duitse Elac in 95 jaar een enorm aanbod uit aan actieve en passieve luidsprekers. Maar ook audio-elektronica, platenspelers en accessoires. Dit biedt de klant een enorme verscheidenheid aan oplossingen voor een scala aan prijzen.

Elipson Music Center Connect HD

Elipson

Het Franse Elipson lanceerde onlangs "80th Anniversary"-luidsprekers en een platenspeler, als bekroning op hun 80 jarig bestaan. Hun iconische bolvormige "Planet"-luidsprekers zijn een blikvanger in elk interieur, maar ook hun moderne elektronica verbindt jouw muziekinstallatie met online muziekstreaming diensten zoals Spotify, Qobuz, Tidal, etc.

Hifi Rose

Hifi Rose

Het Koreaanse Hifi Rose is een merk van hifi mediaspelers met kenmerkend aanraakscherm over de ganse voorkant. Hifi Rose combineert hoge resolutie audio met videoweergave. Elk toestel is een streling voor het oog.

Naast hun innovatieve muziekservers met geïntegreerde DAC, innoveert Hifi Rose ook op gebied van versterkers. Naast hun innovatieve klasse AD schakeling, werd ook het uiterlijk van de versterker een statement. Hiermee bevestigen zij opnieuw waarvoor Hifi Rose zo'n snelle opgang kende in de audiowereld.

Innuos

Het Portugese Innuos werd in 2009 opgericht om het conventionele denken over digitale muziek als bron op zijn kop te zetten en innovatieve, kunstzinnige HiFi-producten te ontwikkelen die onverwachte warmte en nauwkeurigheid leveren - producten die het volledige potentieel van het afspelen van digitale muziek ontketenen.

Innuos biedt hifi tot high-end muziekservers en -streamers met upgrade- en updatemogelijkheden. Intuïtief gebruiksgemak is kenmerkend voor Innuos, samen met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding voor elk toestel.

KR Audio Kronzilla

KR Audio

Het Tsjechische KR Audio biedt audiotechnologie en een resulterend karakteristiek geluid, even exclusief als bepaalde kunst. Met absoluut compromisloos en innovatief handwerk in de vorm van "high-vacuum", "reverse-hybrid" buizenversterkers. Unieker wordt muziekweergave niet voor die prijs.

Audio at Home kreeg van KR Audio de eer jou de fantastische T1610 buis te kunnen laten luisteren. Bedankt Eunice Kron (moeder van de KRONzilla) voor het verderzetten van dit uitzonderlijke muzikale genot dat jouw man op de wereld zette. 

Michi

Michi

Michi is een high-end serie van klasse AB-versterkers, gebouwd op de geschiedenis en het erfgoed van Rotel. De P5/S5-combinatie kreeg in de 2020 EISA "Best High-End Product"-prijs.

Michi combineert 60 jaar aan ervaring met het bouwen van hoogwaardige hifi in dit high-end product met extreme prijs/kwaliteitsverhouding volgens een strak, minimalistisch ontwerp.

Music Hall

 Het van origine Amerikaanse Music Hall brengt al sinds 1998 muziek tot leven, waarbij ze zich in hoofdzaak streven naar het maken van de beste draaitafels over de hele wereld. 


De kwaliteitsplatenspelers van Music Hall passen prima in de filosofie van Audio at Home. Op elk prijsniveau krijgt je namelijk waar voor je geld. Music Hall heeft maar liefst 11 modellen van instap, hifi tot high-end draaitafels. Music Hall kiest daarbij telkens voor eenvoudige, maar doeltreffende ontwerpen volgens het "less is more"-principe.

Norstone

Het Franse Norstone voorziet ons van interessant geprijsde kabels, die al snel een upgrade vormen voor je muziekinstallatie.

Oehlbach

In zijn 45 jarig bestaan, heeft het Duitse Oehlbach een zeer uitgebreid productgamma tot stand gebracht. Alles begon in 1974, toen Manfred Oehlbach, de eerste luidsprekerkabels in verschillende diktes ontwikkelde. Meteen ontstond een betere hifi-beleving dan met de eenvoudige metalen draden die voorheen voor luidsprekeraansluitingen gebruikt werden.

Oehlbach's erg verscheiden en uitgebreide aanbod aan audiokabels laat ons toe om een weloverwogen selectie aan te bieden op elk niveau van muziekconsumptie. Zij geven maar liefst 30 jaar garantie op hun kabels.

Rotel

Rotel

Al meer dan zes decennia ontwerpt, produceert en levert Rotel Klasse AB-audioversterkers die zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met buitengewone prestaties en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Rotel biedt maar liefst 11 versterkermodellen aan, waardoor je steeds het maximum uit je budget haalt. De high-end MICHI-serie van Rotel voegt daar nog eens 5 modellen aan toe.

Scansonic HD

Het Deense Scansonic HD maakt heel wat verschillende luidsprekers volgens de traditie van Scandinavisch design. Hun doel is om binnen het vooropgestelde budget de best mogelijke luidspreker te creëren. Ze stemmen dan ook de gebruikte materialen en technieken specifiek af op elke serie van luidsprekers.

Hun ervaring met het ultra-high-end merk Raidho sijpelt hier onvermijdelijk door in de Scansonic HD ontwerpen. Kenmerkend zijn ultralichte tweeters en daardoor ultrasnelle tweeters, die mede bepalend zijn voor hun materiaal- en ontwerpkeuzes voor de drivers van de lage frequenties.

Solid Tech

Solid Tech is een Zweedse leverancier die al sinds 1995 garant staat voor zeer performante oplossingen voor ontkoppeling van trillingen aan de hand van isolatoren voor onder audioapparaten en luidsprekers. Solid Tech levert ook een uitgebreid gamma aan audiomeubelen, volledig configureerbaar volgens jouw vereisten. 

Tangent Ampster BT II PreAmp II PowerAmpster II

Tangent

Al meer dan 20 jaar past het Deense Tangent een combinatie van harmonie en design toe bij zijn audio-ontwerpen.

Met prijzen tussen 200€ en 300€ per versterker en de afmetingen van microketen, kan je budgetvriendelijk en erg compact een volwaardig audiosysteem opbouwen. Via Bluetooth 5.0 AptX HD stream je draadloos muziek naar deze toestellen.

VIABLUE

VIABLUE is een Duitse leverancier die al meer dan 20 jaar garant staat voor innovatieve, mooi afgewerkte kabels en toebehoren aan realistische prijzen met een hoogwaardige service. VIABLUE produceert en monteert alles manueel in Duitsland. Daarom leveren zij ook maatwerk met wel 9 kleurpatronen in kabelhulzen.

Sinds 2001 overtuigen zij met hoge kwaliteitsnormen en uitstekende functionaliteit. VIABLUE's handgemaakte kabels met verzilverde strengen, gepatenteerde volledig metalen connectorbehuizingen, de VIABLUE™ AIR-technologie en Ultragrip-coating worden wereldwijd geprezen.