Versterkers

Voor muziekversterking, kiest Audio at Home enkel merken die technologisch leiderschap bieden aan de juiste prijs (van hifi tot high-end audio) .

In functie van je persoonlijke voorkeur en budget, kan je in onze luisterruimte meerdere versterkertechnologieën beluisteren:

  • Alles-in-1 oplossingen (server, streamer, DAC, versterker)
  • Geïntegreerde versterkers (met of zonder streamer/DAC)
  • Voor- en eindversterkers (met of zonder streamer/DAC)
  • Buizen, transistor of unieke "omgekeerde" hybrid amplifiers (klasse A, AB of D) 


Hieronder een selectie uit onze aanbod aan versterkers van amper 200€ tot unieke versterkertechnologie van tienduizenden Euros.

Tangent Ampster BT II PreAmp II PowerAmpster II

Tangent

Al meer dan 20 jaar past het Deense Tangent een combinatie van harmonie en design toe bij zijn audio-ontwerpen.

Met prijzen tussen 200€ en 300€ per versterker en de afmetingen van microketen, kan je budgetvriendelijk en erg compact een volwaardig audiosysteem opbouwen. Via Bluetooth 5.0 AptX HD stream je draadloos muziek naar deze toestellen.

Elipson Music Center Connect HD

Elipson

Naast mooi klinkende en iconische luidsprekers, innoveert het Franse Elipson ook via hun moderne Elipson Connect oplossingen met Elipson Connect App.

Hun Music Center Connect HD biedt voor slechts 999€ een complete alles-in-1 oplossing met multiroom ondersteuning.

Hifi Rose

Hifi Rose

Het Koreaanse Hifi Rose is een merk van hifi mediaspelers met kenmerkend aanraakscherm over de ganse voorkant. Hifi Rose combineert hoge resolutie audio met videoweergave. Elk toestel is een streling voor het oog.

Hifi Rose biedt 2 all-in-one oplossingen van 1.899€ en 3.699€, maw. hifi mediaspelers met geïntegreerde klasse AD versterker. Daarnaast biedt Hifi Rose ook een geïntegreerde klasse AD versterker voor 5.999€.

Rotel

Rotel

Al meer dan zes decennia ontwerpt, produceert en levert Rotel Klasse AB-audioversterkers die zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met buitengewone prestaties en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Met 11 versterkermodellen van 699€ tot 4.499€ kan Rotel uitzonderlijke waarde bieden voor elk budget. De high-end MICHI-serie van Rotel voegt daar nog eens 5 modellen aan toe.

Michi

Michi

Michi is een high-end serie van klasse AB-versterkers, gebouwd op de geschiedenis en het erfgoed van Rotel. De P5/S5-combinatie kreeg in de 2020 EISA "Best High-End Product"-prijs.

Michi biedt 5 high-end versterkermodellen van 4.500€ tot 15.100€ (paar 1080W monoblokken).

KR Audio Kronzilla

KR Audio

Het Tsjechische KR Audio biedt unieke audiotechnologie met een legendarisch buizengeluid, even exclusief als bepaalde kunst.

Met absoluut compromisloos en innovatief handwerk in de vorm van "high-vacuum", "reverse-hybrid" buizenversterkers die variëren van een 6.950€ voorversterker tot een 49.500 € paar VA200 hybride monoblokken. Unieker wordt muziekweergave niet voor die prijs.