Hifi Leuven

Jouw muziekbeleving thuis

Ken jij nog de natuurlijke klankrijkdom van akoestische instrumenten?
De meeslepende luisterervaring van vinylplaten?

Hoge resolutie audio biedt die klankrijkdom nu eindelijk in digitale vorm. Maar met het fantastische gebruiksgenot van haast ongelimiteerde muziekbibliotheken.

 Audio at Home verkoopt zulke muziekinstallaties. Voor dagelijks plezier thuis tot ware momenten van muzikale wellness voor jezelf na een drukke werkdag.

Vanaf beter geluid bij film of streaming tot audiofiele high-end, begeleiden wij jou naar elk hoger niveau in jouw muziekbeleving.

Audio Leuven


Goed geluid zie je niet... Dat hoor je.
Fantastisch geluid? Dat voel je vanbinnen!

Bij een drankje, luisteren we daarom naar jou en onze hifi-oplossingen voor jou.
Tot jij voelt dat het juist zit. 
 
Het aanbod van Audio at Home volgt jouw groeiproces in muziekbeleving thuis, bij elk volume van jouw passie.

Tot je met gesloten ogen kan rondkijken en iedere artiest en ieder instrument kan plaatsen in de ruimte. 

Hifi Rotselaar

Jouw luisterplezier is onze missie.

Muziekweergave die je zintuigen prikkelt, tot je niet meer kan stilzitten van puur luistergenot. Jouw moment van muzikale wellness.

Audio at Home adviseert onderstaand "3 stappenplan naar jouw voldoening".

1. Persoonlijke luistersessie op afspraak

 De zoektocht naar jouw ideale audiosysteem doen we samen en start met een persoonlijke luistersessie in de luisterruimte bij ons thuis. Vandaar, "Audio at Home".

Deze zoektocht is erg individueel en daarom werken wij op afspraak. Ook buiten jouw werkuren, zodat jouw professionele agenda niet in het gedrang hoeft te komen. 

2. Persoonlijke luistersessie bij jou thuis (*) 

 Het huwelijk van componenten, bepaalt de magie van het eindresultaat. Elke “combinatie” klinkt nu eenmaal anders en niet noodzakelijk hetzelfde als in onze luisterruimte.

We adviseren je dan ook om dat resultaat samen te beluisteren bij jou thuis. Indien gewenst, komen we met demoapparatuur aan huis. Vandaar, "Audio at Home".

3. Jouw voldoeningszekerheid (*)

 Nieuwe audioapparatuur moet typisch “inspelen”. De klank zou nog sterk kunnen evolueren, alvorens definitief te worden. Daarom biedt Audio at Home de mogelijkheid om demoapparatuur kort te huren voor urenlange luistersessies bij je thuis.

Zo ben je zeker dat het definitieve klankkarakter jou ook op lange termijn voldoening geeft.


(*) Deze kosten worden geheel of gedeeltelijk in mindering gebracht bij aankoop.

Audio Rotselaar

Producten

Muziekinstallatie

Luidsprekers


Voor muziekweergave, selecteert Audio at Home hoogwaardige merken met stijlvolle luidsprekers in meerdere prijsklassen. In onze luisterruimte gaan we samen op zoek naar de luidsprekertechnologie die voor jou het beste klinkt.

Versterker

Versterkers


Voor muziekversterking, selecteert Audio at Home merken met technologisch leiderschap in versterkers tegen de juiste prijs. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, zijn meerdere versterkertechnologieën te beluisteren in onze luisterruimte.

Streamer DAC CD-speler

Muziekservers / Streamers / DAC / CD-spelers

Als muziekbronnen, omarmen we volledig digitale muziekbibliotheken in hoge resolutie. Nu deze technologie matuur is geworden, combineren digitale muziekbronnen audioweergave in hoge resolutie met het gemak van een muziekbibliotheek, vanuit je zetel bediend via mobiele telefoon of tablet.

High-end audio

Accessoires: kabels, stekkerblokken, dempers

Audio-accessoires zorgen ervoor dat audioapparatuur zo goed mogelijk presteert. Ze maximaliseren simpelweg uw luisterervaring. In onze luisterruimte kunt u de effectiviteit ervan ervaren.

Audiofiele elektrische installatie?

Ons audioadvies aan huis heeft ook als voordeel dat we je elektrische installatie kunnen evalueren op haar audiofiele kwaliteiten.

Audio at Home wil dat je geld investeert waar het verschil maakt. Zo haal je het maximum uit je audioapparatuur en budget. Goed begonnen is half gewonnen.