Is dit het volume van jouw passie?

PASSIE

Muziek? Dat is jouw ‘passie’. Het vervoert je en sleept je helemaal mee. Je volumeknop transformeert je woonkamer in de opnamestudio van je favoriete muzikant, voor een jam-sessie waar jij middenin zit.

Je wil dat je installatie iedere nuance in hun samenspel naar buiten brengt. Ze moet ieder detail in hun geluid voor je onthullen. Zo blijf je muziek ontdekken en herontdekken .. elke keer opnieuw.

Je bent klaar om de stap zetten en je huidige geluidsinstallatie een upgrade te geven (of wil dadelijk gaan voor hoogwaardige hifi).

Het gemak van digitaal met het luistergenot van vinyl

Audio at Home levert de hoeksteen van je luisterplezier: Een goeie hifi-installatie met de ademruimte om zich vol overgave te richten op jouw muziek. Laat een hoge resolutie muziekserver de brug slaan tussen digitaal gemak en het luistergenot van een analoge vinylplaat. Beluister en vergelijk de verschillende versterkers en luidsprekers en ervaar een steeds hoger niveau van rijkelijk en intens luisterplezier.

Want het verschil moet je kunnen “horen”. Daarom ontvangen we je graag in onze luisterruimte om samen te ontdekken waar jou passie voor geluid nu juist ligt. Dit kan ook buiten jouw werkuren. Of we laten het “klinken” waar het echt telt en stellen onze demo-apparatuur bij je thuis op. Want daar ga jij tenslotte genieten. Met ons advies combineer je de juiste audio-componenten, helemaal in harmonie met jouw passie voor muziek.