Is dit het volume van jouw passie?

PURIST

Je drukt op play en het volgende moment klinkt het alsof je middenin de concertzaal zit. Met gesloten ogen kan je rondkijken en ieder instrument, iedere muzikant en iedere detail plaatsen in de ruimte. Je hoort hoe iedere noot ontluikt in de klankkast en zelfs de meest subtiele aanslag van een toets. Want als het op muziek aankomt, ben jij een kenner waarvoor enkel het aller-allerbeste goed genoeg is. 

Dus is het tijd voor high-end vakmanschap.

De perfectie van DAT geluid zit in de allerkleinste details. Vakmanschap draait bij Audio at Home rond het samenspel van alle componenten en luidsprekers, maar ook de mechanische aspecten, de opstelling, de accessoires en de stroomvoorziening.

We dompelen je onder in een wereld van high-end audioapparatuur in massief aluminium behuizingen, dempers om negatieve trillingen te onderdrukken, netspanningsreiniging, afgeschermde kabels uit klankmatig verschillende materialen, audiomeubelen uit kwarts-composiet, ... We gaan ver … heel ver.

Het summum van audiobeleving wil je natuurlijk met je eigen oren horen. Dat kan in onze volledig uitgeruste private luisterstudio waar je echt het verschil merkt tussen het betere en het beste dat we in huis hebben. Over huis gesproken? Je kan jouw selectie aan audioapparatuur ook enkele dagen bij je thuis op proef hebben. Zo ben je zeker van je zaak. 

Audiofiele elektrische installatie?

Ons audioadvies aan huis heeft ook als voordeel dat we je elektrische installatie kunnen evalueren op haar audiofiele kwaliteiten.

Audio at Home wil dat je geld investeert waar het verschil maakt. Zo haal je het maximum uit je audioapparatuur en budget. Goed begonnen is half gewonnen.