Belevingsniveau 3: PASSIE

Muziek? Dat is jouw ‘passie’. Het vervoert je en sleept je helemaal mee. Je volumeknop transformeert je woonkamer in de opnamestudio van je favoriete muzikant, voor een jam-sessie waar jij middenin zit.

Je wil dat je installatie iedere nuance in hun samenspel naar buiten brengt. Ze moet ieder detail in hun geluid voor je onthullen. Zo blijf je muziek ontdekken en herontdekken .. elke keer opnieuw.

Je bent klaar om de stap zetten en je huidige geluidsinstallatie een upgrade te geven (of wil dadelijk gaan voor hoogwaardige hifi). 

Analoog of digitaal? Ze hebben beiden hun specifieke charme. Ontdek bij Audio at Home waar jouw passie ligt.

Het gemak van digitaal met het luistergenot van vinyl

Laat een hoge resolutie muziekserver of muziekstreamer de brug slaan tussen digitaal gemak en het luistergenot van een analoge vinylplaat.

Met een streaming-abonnement bij bv. Qobuz, verken je naar hartenlust haast ongelimiteerde muziekbibliotheken in hoge resolutie geluidskwaliteit. Start nu jouw zoektocht naar prachtopnames, vergroot je muzikale horizon en beleef telkens opnieuw 'kippenvel'-momenten.

Of pure passie voor vinyl?

Misschien verkies je het ritueel en de fundamentele analoge geluidskwaliteit van vinyl? Je kan toch moeilijk ontkennen dat een prachtige draaitafel geen meerwaarde is in elk interieur? Leg er een plaat op, laat de naald zakken en je volledige aandacht is meteen bij de muziek. Het bestuderen van de albumhoezen en credits van de muzikanten vervolledigen het plaatje. Je vergeet meteen alles rond je in jouw moment van 'muzikale wellness'.

Audio at Home levert de hoeksteen van je luisterplezier: Een goeie hifi-installatie met de ademruimte om zich vol overgave te richten op jouw muziek.

Beluister en vergelijk de verschillende versterkers en luidsprekers en ervaar een steeds hoger niveau van rijkelijk en intens luisterplezier.

Want het verschil moet je kunnen “horen”. Daarom ontvangen we je graag in onze belevingswinkel om samen te ontdekken waar jou passie voor geluid nu juist ligt. Of we laten het “klinken” waar het echt telt en stellen onze demo-apparatuur bij je thuis op. Want daar ga jij tenslotte genieten. Met ons advies combineer je de juiste audio-componenten, helemaal in harmonie met jouw passie voor muziek.