Hifi aanbod van hi-fi tot high-end audio

Ons aanbod van hifi tot high-end audio

Audio at Home streeft naar een luisterervaring die je verwachtingen overtreft voor jouw budget. Onze focus ligt op een perfecte harmonie tussen hoogwaardige audio-componenten, jouw persoonlijke geluidsvoorkeur in hifi en de intensiteit waarmee jij thuis van muziek wilt genieten. Ons aanbod is daarom onderverdeeld in vier belevingsniveaus (Plezier, Beleving, Passie en Purist). Op elk prijsniveau verkiezen wij combinaties met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding boven een overvloed aan merken. Jouw luisterplezier staat bij ons centraal!

Audio at Home Luidsprekers van hifi tot high-end audio

Luidsprekers

Voor muziekweergave, selecteert Audio at Home hoogwaardige hifi-merken met stijlvolle luidsprekers in meerdere prijsklassen. Samen gaan we op zoek naar de luidsprekertechnologie die voor jou het beste klinkt.

Audio at Home Versterker van hi-fi tot high-end audio

Versterkers

Voor muziekversterking, selecteert Audio at Home audio-merken met technologisch leiderschap in versterkers tegen de juiste prijs. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zijn meerdere versterkertechnologieën te beluisteren.

Streamer muziekserver CD-speler platenspeler

Muziekstreamers & servers, platenspelers, CD-spelers

Als muziekbronnen, kan je bij Audio at Home zowel terecht voor analoge platenspelers, als voor hoge resolutie digitale streaming, CD-spelers en tuners (FM/DAB+).

Audio at Home Hifi tot high-end audio

Accessoires: kabels, stekkerblokken, trillingsdempers

Audio-accessoires zorgen ervoor dat audioapparatuur zo goed mogelijk presteert. Ze maximaliseren simpelweg je luisterervaring. Kom de effectiviteit ervan ervaren.

Jou echt laten genieten van muziek

Dat is onze passie.

Genieten van muziek gaat veel verder dan luisteren naar goed geluid. Voor Audio at Home betekent “genieten van muziek”, thuis muziek echt “beleven”. Luisterplezier ervaren. De sfeer van het liveconcert in je woonkamer herbeleven. De passie van de muzikanten echt aanvoelen. De puristische beheersing van hun instrumenten tot in de puntjes kunnen volgen. 

Maar een muzikant speelt zelden alleen. Ze spelen samen in harmonie, raken in een flow. Die flow is wat muziek tot een waar plezier maakt. Het is toch die flow tussen muzikanten die je thuis wil ervaren, niet? 

Genieten van muziek doe je met je zintuigen, tot ook je lichaam reageert op de muziek. Je benen gaan bewegen op het ritme. Je handen raken in de flow van de muziek, als een dirigent. Je krijgt een lach op je gezicht, als luisterplezier van binnenuit komt. Je ervaart de essentie van muziek – emotie en expressie in harmonie. Daar gaat Audio at Home over en daarom kies je ons als partner voor je muziekinstallatie. Zulke hifi is onze expertise. 

Jou kippenvel bezorgen is wat ons drijft. Onze voldoening zit in jouw luisterplezier.
Voel de weldaad van muziek.

Ontdek nieuwe diepgang in muziekbeleving

Er is een revolutie aan de gang in hoe intens we thuis van muziek kunnen genieten.

Muziekdiensten zoals iTunes en Spotify hebben ons toegang gegeven tot een schat aan nummers, maar de essentie van muziek - de emotie en expressie - raakte op de achtergrond in de wereld van gecomprimeerde bestanden.

Analoge dragers zoals vinylplaten boden ooit een ongeëvenaarde diepte van emotie, maar de komst van de Compact Disc en digitalisering leken deze rijkdom te vervangen door gemak en zuiverheid van geluid. Echter, iets essentieels ontbrak. Een magie die vinyl altijd behield en opnieuw populair maakte.

Spotify, hoewel handig, biedt slechts een fractie van de oorspronkelijke muziekbeleving door compressie tot slechts 160 ... 320 kbps. Het contrast met de 1,41Mbps van CD-kwaliteit is opvallend. Maar nu, met de opkomst van hoge resolutie audio, wordt die verloren expressie hersteld met resoluties die de grenzen van CD-kwaliteit ver overschrijden.

Qobuz hoge resolutie streaming dienst

Stream je muziek in hoge resolutie

Streamingdiensten zoals Qobuz brengen nu "beter-dan-CD" digitale weergavekwaliteit rechtstreeks naar onze woonkamers. Een (r)evolutie in diepgang, vergelijkbaar met de overgang van zwart/wit naar kleurentelevisie. Hi-res audio belooft een nieuw tijdperk van muziekweergave, waar gebruiksgemak en emotie hand in hand gaan.


Bij Audio at Home staan we klaar om je te begeleiden in deze opwindende ontdekkingsreis naar hoogwaardige muziekbeleving via hifi. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de perfecte streamer of muziekserver die bij jouw audio-behoeften past. Bezoek onze hifi-winkel en ervaar zelf wat deze nieuwe diepgang in muziekbeleving voor jou kan betekenen.

Ons merkenaanbod verkennen?