Music is wellness for the mind

Waar een ander zijn jacuzzi aanzet, de sauna opstookt of één of andere pot met etherische oliën over zich uit laat smeren, weet jij wel beter. Jij bent iemand waarvoor “muziek” een vorm van 'wellness' is. Een volumeknop is alles wat je nodig hebt om met “goed geluid” de zorgen van de dag weg te blazen en je te laten vervoeren in een harmonie van klanken en emoties.

 Maar wie goed wil luisteren moet eerst gehoord worden. Bij Audio at Home spitsen we elke dag onze oren om te horen hoe ver die passie voor goed geluid bij jou gaat. Zo vinden we een perfecte harmonie tussen wat je zoekt in muziek en wat je nodig hebt aan hoogstand audiomateriaal. 

Dus geen merk-snobisme, nietszeggend technisch gewauwel of geluidsinstallaties waarbij ‘looks’ belangrijker lijken dan ‘feels’. Bij Audio at Home geloven we in puur eerlijk en onweerlegbaar goed geluid voor iedereen. We geven je elke kans om te beluisteren en te beleven waar echt goeie audiocomponenten toe in staat zijn. Bij ons in de belevingswinkel of luisterruimte en zelfs .. bij je thuis.


Maak kennis met ons

Tom

De technische specialist bij Audio at Home. Geboren en getogen tussen buizenversterkers en platenspelers ging hij al van jongs af aan liefst het allerdichtste tegen de luidspreker zitten.

Van jongs af aan verdampten zakgeld en vakantiewerk-verdiensten al snel in de allereerste 300B Push-Pull lampenversterkers en bijpassende speakers.

Dat leerde hem al snel een no-nonsense attitude aan rondom geluid. Goed geluid kan je horen, geweldig geluid gaat je vervoeren. Waar voor je geld .. moet je altijd krijgen. 

Daarom staat hij iedere dag paraat in de belevingswinkel en geluidstudio om met zijn passie, kennis en down-to-earth mentaliteit klanten het genoegen te geven van goed geluid te genieten.

Jolien

Net zoals een goed stel speakers gedreven kan worden door een goeie versterker, is Jolien de stuwende kracht in Audio at Home.

Ze bewaakt met een kritisch oor het muzikale aanbod en werpt een vrouwelijk perspectief op de soms intimiderende stapel aan kwalitatieve geluidscomponenten die Tom op elkaar stapelt.

Ze staat klaar om klanten te begeleiden in moeilijke keuzes tussen verschillen die soms onhoorbaar lijken, maar toch een groot maken. Zij borgt Tom’s laaiend enthousiasme in gedegen en gegrond advies.

Als “aarding” van de onderneming neemt ze de ruis weg in de communicatie tussen de expert en de enthousiasteling.

Audio at Home evolueerde...

Initieel ontvingen we onze klanten in onze luisterruimte te Rotselaar. Ondertussen openden we een belevingswinkel te Bosstraat 5, 3012 Leuven, waar we jullie nog beter van dienst willen zijn.