Luisteren

Over geluid kan je 10 boeken lezen, 100 websites bezoeken of wel 1000 Youtube reviews kijken, maar op het eind van de streep moet je het toch ZELF kunnen horen. Ongeacht hoe hard de volumeknop van jouw “goesting voor goed geluid” ook openstaat: Je moet het met je eigen oren kunnen beleven voordat je echt 100% zeker kunt zijn of het “wel goed klinkt”.

Kom luisteren

Hoe klinkt versterker A ten opzichte van versterker B. Wat is het verschil tussen de speaker van merk X en Y. Hoe klinkt MIJN favoriete muziek op 2 verschillende geluidsinstallaties. Kom met je oren vergelijken in onze belevingswinkel of/en luisterstudio. Ga zitten op de “sweetspot”, waar degelijk advies en een hoogwaardig aanbod perfect in stereo weerklinken.


Gebeten door de geluidsmicrobe spits je elke dag de oren om de kleinste finesses in “goed geluid” te kunnen onderscheiden. In onze belevingswinkel (Plezier, Beleving, Passie) en geluidsstudio (Purist), halen we alle afleidingen weg en dompelen we je onder in een wereld van puur, ongestoord en perfect geluid. Neem plaats in een comfortabele zetel, sluit je ogen en beleef je favoriete muziek zoals hij echt gehoord moet worden. Weg van de ruis van het leven van alledag, kan jij de kracht van hoogwaardige geluidsinstallatie tot in de puntjes beleven. 

Luisteren bij je thuis (*)

Het perfecte geluid moet je ook thuis kunnen beleven en die kans krijg je bij ons. We stellen de apparatuur (die al zo lang op je verlanglijstje staat) op bij jou thuis. Perfect afgesteld, ingericht en gefinetuned voor de omgeving waarin jij geweldig geluid kunt gaan beleven.

Want een hoogwaardige geluidsinstallatie verdient een vakkundige opstelling. Zo kan je, zelfs voor je de ultieme beslissing maakt, eerst “horen hoe alles klinkt” en haal je achteraf het aller allerbeste permanent in huis.

(*) Neem contact met ons op voor de voorwaarden.