TANGENT muziekbronnen

Al meer dan 20 jaar past het Deense Tangent een combinatie van harmonie en design toe bij zijn audio-ontwerpen.

Met prijzen van +-200€ per muziekbron en de afmetingen van microketen, kan je budgetvriendelijk en erg compact een volwaardig audiosysteem opbouwen.

Tangent Leuven Rotselaar

CD-speler

Tangent CD II

CD II

Als onderdeel van het nieuwe minisysteem van Tangent speelt de CD II een integrale rol bij aansluiting op de nieuwe Ampster II en Tuner II. Dankzij het kleine, compacte formaat kunt u nu uw cd-collectie afspelen op een speler die zowel ruimtebesparend, als toekomstbestendig is.

De CD II is een multi-format digitale diskspeler die compatibel is met alle huidige CD-formaten (inclusief zelfgemaakte MP3-bestanden). Met zowel digitale optische, als gewone lijnuitgang, is de CD II ontworpen voor verliesloze connectiviteit met elk apart HI-FI-systeem.

Tuner

Tangent Tuner II

Tuner II

De nieuwe premium radiotuner ll van Tangent biedt gemakkelijke en betrouwbare toegang tot veel lokale en nationale radiostations dankzij de nieuwste hoogwaardige tuner.

Het FM-analoge deel van de tuner is voorzien van RDS en is zowel helder als verfijnd, terwijl de digitale DAB- en DAB+-tuners een snelle, vergrendelde ontvangst bieden van alle beschikbare DAB+-kanalen met verbluffende helderheid.

Het grote LED-display met witte tekst geeft duidelijk de informatie die je nodig hebt, ongeacht de radioband en het station waarnaar je luistert.