Luidsprekers

Voor muziekweergave, selecteren we hoogwaardige merken met stijlvolle luidsprekers in meerdere prijsklassen. Kom eens luisteren en we gaan samen op zoek naar de luidsprekertechnologie die voor jou het beste klinkt:

  • Vloerstaand (kolom), op statief of mini-monitor, in/op de wand, aan/in het plafond
  • Basreflex of geventileerd
  • Dome- of bandtweeter
  • Drivers met conus uit carbon, papier, versterkt met kevlar of glasvezel, etc...
  • Actief of passief


Zoals de verschillende laagjes van een ui, onthult elk hoger niveau van luidspreker een dieper liggende laag details die vervat zitten in de muziek. Alsof op het podium telkens een extra gordijn wordt geopend, waarachter nog muzikanten blijken te zitten. 

Plezier

Luidsprekers vertalen muziek rechtstreeks in luisterplezier. Ze brengen het plezier van muziek in je woning. Speakers laten jou intenser genieten van je favoriete Spotify muziek of Netflix serie. Ze doen jou meezingen en zetten je aan tot dansen. Luidsprekers zorgen voor leuke momenten voor jezelf, in het gezin, met vrienden en familie. Breidt ze uit tot een home cinema opstelling en je krijgt een heuse cinema-ervaring in je woonkamer.

Tangent Spectrum X4 home cinema monitor luidspreker
Elac Debut ConneX DCB41 actieve luidspreker
Elipson Horus 6B home-cinema monitor luidspreker
Elipson Planet M home-cinema luidspreker
Elipson Planet L Gold Edition home-cinema monitor luidspreker
Tangent Spectrum X6 vloerstaand luidspreker voor home-cinema
Elipson Horus 11F vloerstaand luidspreker voor home-cinema

Beleving

Deze luidsprekers laten jou de sfeer van een liveconcert beleven in huis. Muziek vult je woonkamer met slechts 2 luidsprekers. Je waant je onder het publiek. De muziek komt ‘los’ van je luidsprekers, zoals je dat ook ‘live’ ervaart. Geniet van je favoriete muziekgroepen en kom ervaren wat het is om hun virtuoze klanken te beleven in je woonkamer. 

Elac Carina BS243.4 boekenplank luidspreker
Elipson Prestige Facet 14F vloerstaand luidspreker
Scansonic HD L-9 L9 vloerstaand luidspreker
Elac Debut Reference DFR52 Vloerstaand luidspreker
Scansonic HD M20 vloerstaand luidspreker
Elac BS 302 monitor boekenplank luidspreker
Elac Carina FS 247.4 vloerstaand luidspreker

Passie

Premium luidsprekers brengen emotie tot leven en de passie vervat in muziek. Zulke luidsprekers spreken de taal van de muzikanten. Deze speakers nemen jou mee in de interactie tussen muzikanten. Fantastische luidsprekers spelen geen losse deuntjes. Ze onthullen een ganse onderlinge macro- en microdynamiek in volume, pitch, expressie, timing, etc tussen de muzikanten, in interactie met hun publiek.

Scansonic HD MB1 B monitor boekenplank luidspreker
Scansonic HD MB 2.5B vloerstaand luidspreker
Scansonic HD MB 3.5B vloerstaand luidspreker

Purist

High-end luidsprekers geven zelfs heel veel prijs over de ruimte waarin gespeeld wordt. Je hoort niet alleen de snaren of toetsen van een instrument, maar ook hoe noten zich vormen in hun klankkast. Hoe die tonen zich dan verspreiden in de zaal. Je begint de ademhaling van de performer waar te nemen. Je hoort zelfs de vingers van een gitarist op zijn snaren of klankkast. De instrumenten lijken aanwezig als objecten in de ruimte, los van elkaar. Je hoort de viool hier, koperblazer daar, percussie achter de andere instrumenten. De zanger(es) als een haast tastbaar beeld centraal tussen de speakers. De muur achter je luidsprekers lijkt te zijn vervangen door ‘muziek’.

Scansonic HD MB 5B high-end vloerstaand luidspreker
Elipson Legacy 3230 vloerstaand luidspreker
Scansonic HD MB 6B high-end vloerstaand luidspreker
Elac Concentro S 507 high-end vloerstaand luidspreker

Kom het ervaren in onze luisterstudio voor 'Puristen'.